Möt några av bolagen vi stöttar

Boneprox

Boneprox, ett AI-företag med patenterad mjukvara, analyserar benkvaliteten och risken för benskörhet baserat på en vanlig tandröntgen som du tar under ditt vanliga besök hos tandläkaren. Möt Peder Remman, vd, Boneprox.

 

Cuviva

Cuvivas kommunikationsplattform med distansmonitorering för vård i hemmet har fokus på sköra äldre och multisjuka.  Henrik Cederqvist, vd, Cuviva, beskriver vinsterna i form av ökad trygghet, högre vårdkvalitet och bättre vårdekonomi.

 

Detectivio

Med Detectivios kroppsscanner mäts blodtryck, puls, syresättning, andningsfrekvens och kroppstemperatur enkelt, snabbt och på avstånd. Läkaren Stefan Malmberg, vd och grundare av Detectivio, berättar om tekniken som förändrar och effektiviserar vårdens arbetssätt.

 

Eyescanner

Med hjälp av avancerad teknologi kan narkotikatester genomföras via mobilens kamera. Jenny Johansson och Stefanie Najafi, grundare av Eyescanner berättar hur och visar på fördelarna med digitala tester som kan ersätta dagens metoder.

 

Gnosco

Gnosco erbjuder produkter och tjänster för förbättrade vårdprocesser, diagnostik och kunskapsutveckling inom dermatologi. Daniel Eliasson, vd, Gnosco, berättar om ett snabbväxande företag inom digitala vårdtjänster som finns i flera internationella marknader.

 

Miiskin

En app för patienter, som används hemma mellan läkarbesök för att visuellt spåra hudförändringar över tid. Möt Jon Friis, vd och grundare, Miiskin.

 

VectorizeMove

VectorizeMove gör det möjligt att objektivt mäta gångmönster via en app samt bärbara sensorer. Genom att studera gångstilen kan man följa hur en person som exempelvis har en neurofysiologisk sjukdom påverkas av medicinska insatser.

Siddhartha Khandelwal, vd och grundare av VectorizeMove.