Kompetensförsörjning

Sahlgrenska Science Park arbetar aktivt med kompetensförsörjning för att entreprenörerna i vår miljö ska ha goda förutsättningar att bygga starka team och utnyttja varandras kompetenser och nätverk.

Målet är att bidra till en rikare miljö och en life science community i världsklass! Vårt erbjudande inkluderar bland annat:

  • en rekryteringstjänst som stöttar bolagen i arbetet med att hitta och attrahera kompetens
  • en kandidatbank under uppbyggnad som skapar möjlighet för effektiv matchmaking mellan personer som är intresserade av att jobba i life science-industrin och företag som letar efter specifik kompetens
  • ett VD-nätverk med fokus på tillväxtbolag inom life science
  • möjligheter till kvalificerat erfarenhets- och kompetensutbyte mellan bolagen via nätverksträffar. Vi erbjuder både kvällsaktiviteter samt frukostseminarier

Bygg ditt team

Planerar du att utöka ditt team? Har du svårt att hitta och attrahera talanger? Hos oss på Sahlgrenska Science Park kan du få stöd i din rekryteringsprocess. Vi använder våra nätverk för att sprida information om rekryteringar och har erfarna coacher som kan fungera som bollplank i rekryteringsprocessen. Genom oss får du också möjlighet att använda ett professionellt rekryteringsverktyg för att underlätta rekryteringsprocessen.
På vår jobbsajt presenteras lediga jobb, det erbjuds möjligheter att lägga in sin profil i vår kandidatbank och registrera sig för våra jobbmail. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring detta!

Växa-stöd för att anställa sin första rock-star

Känner du till de nya reglerna för dig som vill anställa din första medarbetare? Här kan du läsa om vad som gäller!

 

 

”Att hitta rätt profil och kompetens är en bra start. Men för att bli långsiktigt framgångsrik är det avgörande att också bygga ett starkt team som jobbar effektivt tillsammans. Här finns nätverken och platsen för att utbyta erfarenheter och dela kunskap! ”